Ferrari viert 75-jarig jubileum met jubileumlogo

Ferrari 75 years Logo

Het merk Ferrari tegenwoordig aan iedereen vertegenwoordigen is als naar een leeuw wijzen en zeggen dat hij de koning der beesten is. Het wereldberoemde merk sportwagens is de onbetwiste leider in de verkoop en het vlaggenschip van de Europese auto-industrie. Dit is kracht, kracht, uithoudingsvermogen en vooral snelheid. Ferrari is al lang een begrip voor high-end, betrouwbaar en snel rijden.

De voorbereidingen voor de viering van het 75-jarig jubileum waren in volle gang. Daarom maakte het nieuwe logo, gemaakt ter gelegenheid van de viering, een bijzondere indruk.

Het symbool van de geest van het merk is een paard dat niet kan worden ingehaald en niet van zijn pad naar de overwinning kan worden afgeleid.

Het nieuwe logo legt de nadruk op cijfers. Het is gebaseerd op 75 jaar, gestileerd als een pijl die naar boven schiet, en wielen, alsof het de weg en auto’s symboliseert. Op de lijn van de zeven staan ​​de data van de actieve activiteit van het merk. In 1947 werd het begin van de productie en exploitatie van raceauto’s gelegd, dus we kunnen zeggen dat de cijfers het historische pad van het merk weerspiegelen.

In het deel van de vijf, waar het wiel visueel is afgebeeld, is de bekende afbeelding van een paard verborgen.

Vertegenwoordigers van het merk gaven op harmonieuze en levendige wijze uitdrukking aan hun toewijding aan hun favoriete bedrijf. Het monochrome en brutaal elegante logo heeft een organische en majestueuze uitstraling, zoals het eruit zou moeten zien in zo’n plechtige periode.