Facebook werd Meta

  Meta (facebook) Logo

  Facebook besloot zijn naam te veranderen. Het bedrijf zal voortaan Meta gaan heten. Het logo zal een wiskundig oneindigheidsteken zijn, gemaakt in een blauwe kleurverloop. Ondanks zulke drastische veranderingen zijn de volledige rebrandingstrategie en missie van het bedrijf niet veranderd. Het merk blijft mensen over de hele planeet verenigen. Het management bevestigt tot nu toe dat alle applicaties, merken onder auspiciën van het voormalige Facebook, gewoon zullen werken. Maar ze zullen ook geleidelijk veranderen. Instagram en WhatsApp blijven ongewijzigd. Het enige dat hen zal overkomen, is dat u niet hoeft in te loggen op het sociale netwerk om van deze diensten gebruik te maken.

  Meta (facebook) Nieuw Logo

  De nieuwe naam is ontleend aan de Griekse taal. Het betekent “na”. En het symboliseert een groter ruimtelijk veld voor toekomstperspectieven. De creatie van een nieuwe omvangrijke en grenzeloze metaverse, inclusief virtuele momenten en augmented reality, zou de beste mogelijkheden van het product moeten aantonen. Zo kan iedereen deelnemen aan een concert dat live en virtueel plaatsvindt. Type XXII Geom Medium van Doubletwo Studios is zeer effectief en brengt de kenmerken van het sociale netwerk goed over – het is kwalitatief verenigend, gemakkelijk te lezen en te onthouden. Met de zwarte kleur kunt u het logo op alle media gebruiken – digitale en gedrukte media. De typografie is veelzijdig en gebruiksvriendelijk.

  Logo Meta (facebook)

  Vandaag zie je de aankondiging van de naamswijziging van het sociale netwerk al overal. Alle bestaande pictogrammen voor verschillende services worden al omgezet in het bijgewerkte formaat. De New York Stock Exchange steeg 3,91% tegen de tijd dat deze werd geopend. Het gecreëerde plaats-universum zal in twee richtingen worden gecreëerd – de eerste zal alle werkende diensten omvatten en de tweede zal zich bezighouden met nieuwe platforms en technologieën. Het idee omvat de mogelijkheid dat elke gebruiker een individuele geanimeerde avatar krijgt. Met hun hulp kan de gebruiker zich door de hele virtuele wereld verplaatsen, met andere deelnemers communiceren, gebeld worden en gebeld worden, aankopen doen, adverteren en virtuele communicatie voeren.

  Meta (facebook) Icoon Voor en Na Logo (geschiedenis)

  Een belangrijk onderdeel van het nieuwe programma worden brillen, unieke spraakprogramma’s, gebarensystemen, slimme bediening, etc. Het bedrijf is van plan meer dan 150 miljoen dollar uit te geven om contentmakers op te leiden.

  Meta Nieuw Logo

  Onlangs heeft Facebook aanzienlijke problemen gehad, wat hoogstwaarschijnlijk een van de redenen voor de rebranding is geworden. Dit had ook gevolgen voor organisatorische problemen in het werk van het bedrijf, evenals voor niet erg positieve situaties in sommige diensten. Naast bedreigingen voor de gezondheid, vooral voor kinderen, die nog geen juiste inschatting hebben van deze of gene inhoud, werd buiten de VS veel radicale en extremistische inhoud gepromoot, wat haat en xenofobe sentimenten aanwakkerde. Er wordt aangenomen dat sociale netwerken ook slecht de problemen van het coronavirus dekten, niet goed vochten tegen valse informatie. Alles is gebouwd om op wat voor manier dan ook winst te maken. Ook in 2019 – 2020 raakte de Federal Trade Commission van de Verenigde Staten geïnteresseerd in de problemen met de vertrouwelijkheid van persoonlijke gegevens van leden van het sociale netwerk.

  Meta Logo

  Fundamentele veranderingen zouden recente problemen moeten verhelpen. Rebranding is de logische uitweg uit deze situatie. Allereerst blijft alles wat negatief is op de oude naam staan. Tegelijkertijd zal de beeldverandering zich richten op nieuwe richtingen, waardoor de massa wordt afgeleid van alles wat negatief is.

  Logo Meta

  Meta (facebook) woordmerk Voor en Na Logo (geschiedenis)