Exotisch van Ö-lab niet alleen qua smaak, maar ook in een nieuwe identiteit

Ö lab Logo

Het WÖW-effect van het Colombiaanse gezonde snackmerk Ö-lab is nu voor steeds meer consumenten beschikbaar. Ontwikkeld als een verleidelijk aanbod van heerlijke en exotische snacks voor onderweg, heeft het merk het tot zijn missie gemaakt om zijn klanten voortdurend te verrassen. Samen met de unieke aanbiedingen van Ö-lab wordt het gemakkelijk en eenvoudig om verder te gaan dan je voorkeuren en een bewonderaar te worden van Colombiaanse, Andes- en tropische exoten, waar de WÖW-factor je in staat stelt te genieten van geweldige ingrediënten en originele nationale superfoods die vreugde geven, geluk, passie vanuit het bewustzijn van de onovertroffen sensaties.

Ö lab Nieuw Logo

Het merk streeft ernaar de wereld kennis te laten maken met de magie van zijn exotische keuken, de ongelooflijke verhalen die bij elk van de producten horen, waardoor ze nog aantrekkelijker en aantrekkelijker worden. De beste grondstoffen, waardering en liefde van elk van de boeren die hun hand in de productie steken, geven een uniek tintje aan elk gerecht, waardoor elke koper het geloof krijgt dat dromen zullen uitkomen. Dit alles wordt weerspiegeld in de merkidentiteit, die onlangs enigszins is heroverwogen en opnieuw ontworpen.

Logo Ö lab

De identiteit van het Ö-lab is niet drastisch veranderd. De belangrijkste reden voor de rebranding was de zoektocht naar een nieuwe huisstijl en een verandering in het uiterlijk van de verpakking, die voor de meest aantrekkelijke en verrassende uitstraling in het supermarktschap kon zorgen. De visualisatie was gebaseerd op het basisidee dat gezonde voeding niet per se schoon en delicaat is. Maar haar display moet altijd gedurfd, leuk en kleurrijk zijn. Deze aanpak wordt weerspiegeld in de nieuwe visualisatie en verpakking, die veel heldere kleuren en tinten, gedurfde typografie en veel in het oog springende en opvallende grafische elementen bevat om hun gezonde focus te benadrukken. In het complex zorgde de hele compositie voor de vorming van een uniek WÖW-effect.

Ö lab Voor en Na Logo (Geschiedenis)

De effectiviteit van de eerder gecreëerde identiteit was de reden voor de weigering om fundamentele wijzigingen aan te brengen in het bedrijfslogo. Nadat ze het praktisch in de originele versie hadden gehouden — de tekstnaam van het merk, maakten de ontwerpers de letters dikker en opvallender. In feite was het herontwerp van het logo gebaseerd op het visuele effect van het veranderen van het grafische ontwerp van een bekend element.