Erne pickleball wordt kleurrijk en leuk

Erne Logo

Een volledig nieuw platform voor pickleball-fans heeft zijn visuele identiteit gepresenteerd, waardoor het spel helderder, kleurrijker en zelfs leuker is geworden. Onderscheiden door zijn uniekheid — het spel combineert badminton, tennis en tafeltennis, het vindt zijn fans over de hele wereld steeds meer. De populariteit ervan vereist echter de implementatie van aanvullende promotionele activiteiten, omdat veel mensen nog steeds geen volledig idee hebben van wat voor soort sport het is. Dit spel is vooral fascinerend voor de jeugd van vandaag, aan wie de zogenaamde Generatie Z speciale voorkeur geeft, met een kenmerkend enthousiasme voor alles wat niet de noodzaak veroorzaakt om zich bezig te houden met extra kennis of langdurige training. Het nieuwe platform — Erne uit Saint Urbain is uniek in zijn soort en is speciaal ontworpen voor diegenen die deze sport zien als een opwindende manier van vrije tijd of zelfs de zin van hun leven. Hiermee kunnen gebruikers het meeste uit hun game-avonturen halen door te zorgen voor het comfort en gemak van het organiseren van en deelnemen aan games.

Erne Nieuw Logo

Het nieuwe merk heeft een systeem dat niet minder leuk is dan het spel zelf. Tegelijkertijd onderscheidt het zich door gebruiksgemak en een intuïtieve interface die geen studie van extra materialen vereist. Het gebruik van gedurfde typografie en speels kleurenpalet zorgde ervoor dat het platform aantrekkelijk was voor spelers van alle leeftijden, wat het vooral leuk maakte om te gebruiken. Hier kun je de aanbiedingen filteren op basis van hun behoefte — maak een keuze uit de aanbevolen uitrusting, krijg belangrijk advies over het spel, vind de benodigde gerelateerde producten en nog veel meer. De visualisatie helpt om dit platform snel te begrijpen en te begrijpen, waardoor Erne een onmisbare pickleball-assistent is.

Logo Erne

Levendige kleurrijke illustraties, dynamische clips gebaseerd op elementen uit de wereld van pickleball maken het gebruik van het platform op zich al interessant. Het logo is gebaseerd op een ontwikkeld modern schreefloos lettertype dat is samengesteld uit hoofdletters die de merknaam vormen. Hun speelse uitvoering zorgt meteen voor een leuke en ontspannen sfeer en nodigt je uit tot een interessante keuze van alles wat je nodig hebt om deel te nemen aan het spel. Door een malachiettint van de achtergrond toe te passen, waarop de naam van het platform in witte letters is gegraveerd, werden de aantrekkelijkheid van de compositie, het gemak van onthouden en de nodige herkenning verzekerd. Een licht herontworpen lettertype zoals Gulfs Display Condensed van Studio Sun zorgde voor een match met de algehele game-sfeer en werd het belangrijkste accentelement van het logo.