Ensemble Studio presenteerde een opvallend logo en huisstijl

Ensemble Studio Logo
Het bedrijf creëerde zijn eigen visuele identiteit door samen te werken met letterontwerper Alec Tear.

Ensemble Studio is een jong bedrijf dat in 2020 is opgericht door het wereldwijde bureau FleishmanHillard. FleishmanHillard is gespecialiseerd in communicatie- en public relations-diensten. Meet je de weegschaal in cijfers, dan zijn dat 2.320 professionals, 48 ​​kantoren, 31 landen, 20 talen en 11 tijdzones. Ensemble Studio is ontstaan ​​uit het idee om een ​​ontwerpstudio op te richten en brengt een team van creatieve mensen samen.

Ensemble Studio Nieuw logo

Communicatie Ensemble Studio is gebouwd op het idee dat we samen, dankzij gemeenschappelijke inspanningen, op een sterk punt staan ​​- «Eén heldere stem». Een team van professionals heeft hun expertise en creativiteit gecombineerd om de beste ontwerpen te creëren. Ze krijgen basisinformatie over de markten van het moederbedrijf en originele ideeën worden geboren als gevolg van een probleem dat zich voordoet voor de klant.

Het Ensemble Studio-logo ziet er erg stijlvol en modern uit. De animatie van de afbeelding verdient speciale aandacht en zorg ervoor dat u deze meer dan eens zult herzien. De korte animatie bevat levendige kleuren, geometrische vormen en zelfs enkele kosmische elementen. Door beweging worden ze gecombineerd tot een kleurrijk logo. Het embleem is een kleine letter «e» verdeeld in gekleurde blokken en aangevuld met cirkels. Het lettertype voor de naam Ensemble Studio heeft schuine lijnen aan het einde van de letters «E» en «T».

Logo Ensemble Studio

Een ander belangrijk onderdeel van de huisstijl is een mooie illustratie, die bestaat uit de naam Ensemble Studio, alleen is elke letter anders gestileerd. Samen creëren ze een harmonieus geheel van patronen, geometrische vormen en elementen. De zin eindigt met het studio-logo. Gedurfde oplossingen, ongebruikelijke combinaties en heldere composities die de taak volledig aankonden, demonstreerden de professionaliteit en creativiteit van de ontwerpstudio. Het resultaat is een explosie van kleuren en vormen in plaats van alleen minimalistische ontwerpen.