Effectieve hulp voor werkgevers van de bijgewerkte Sparrow-service

Sparrow Logo

De e-applicatie van Sparrow, ontwikkeld in 2018, maakt het voor elke werkgever gemakkelijk om voor zijn werknemers te zorgen. De applicatie bevat een hele reeks verschillende soorten oplossingen waarmee u vakanties kunt beheren. Het combineert effectief technologie met de expertise van een professioneel team van vakantieprofessionals van wereldklasse. De applicatie minimaliseert de menselijke factor, vermindert het risico op fouten met betrekking tot de naleving van wettelijke vereisten en verhoogt de efficiëntie en kwaliteit van het werk van zijn medewerkers. De functies van de app hebben veel interesse gewekt bij veel werkgevers, wat ertoe heeft geleid dat de app voortdurend wordt bijgewerkt, verbeterd en verbeterd. Tegenwoordig is Sparrow de enige effectieve elektronische oplossing op dit gebied. In een poging om het gemak en gebruiksgemak, evenals de aantrekkelijkheid van het aanbod, te garanderen, hebben de ontwikkelaars een nieuwe originele visualisatie gemaakt, die onlangs aan gebruikers is gepresenteerd.

Sparrow Nieuw Logo

De hoofdrichting van de rebranding was de vorming van een nieuwe identiteit die een gevoel van warm menselijk contact zou dragen in alle stadia van het artistieke ontwerp met een minimale visuele belasting voor de kijker. Elke illustratie, foto, afbeelding, webdesign-element is een weerspiegeling geworden van dit basisidee. Het nieuwe pictogram geeft een beter beeld van het symbool van het merk, de mus, door elk deel ervan naadloos samen te voegen, wat een zelfverzekerder pose voor de vogel en een hoge kwaliteit van het beeld zelf laat zien.

Logo Sparrow

Een artistieke groep — een icoon en het woordmerk zelf zien er aantrekkelijker en harmonieuzer uit in hun enkele combinatie. Tegelijkertijd wordt de tekstmodule een effectieve aanvulling op het bord. Het gebruik van het lichte en gemakkelijk leesbare Nuckle-lettertype gaf de lay-outs luchtigheid en leesbaarheid in elk formaat.

Sparrow Voor en Na Logo (Geschiedenis)

Alle toepassingen hebben dezelfde visuele eenvoud en waarnemingsgemak gekregen. De toegepaste eenkleurige technologie in het ontwerp van de identiteit zorgde voor meer diepte en volume van illustraties. Als gevolg hiervan is een algemene sfeer van rust gecreëerd, waardoor de stressvolle effecten in de gecreëerde nieuwe wereld van vreugde van het nemen van een welverdiende rust — voor zwangerschap of vaderschap, bevalling en andere redenen waarvoor de mogelijkheid om legaal verlof te krijgen, is verminderd vastgesteld.