Een Juniper-ontwerp dat de natuur stimuleert en stimuleert

Juniper Logo

Juniper Australian Telemedicine Clinic is opgericht in 2021. Het is een specifieke gemeenschap die zich richt op het vinden van oplossingen voor vrouwen die in de menopauze komen. Geaccrediteerde, vertrouwde artsen die het krachtige team van Juniper vertegenwoordigen, ontwikkelen een unieke benadering voor elke individuele patiënt. Ze werken aan het verbeteren van het zorgplan, het opstellen van een hormonaal en niet-hormonaal behandelprotocol, het invoeren van een therapiesysteem in de vorm van capsules, gels en crèmes.

Het merk Juniper zelf is direct gekoppeld aan een grotere organisatie, Eucalyptus, een technologiebedrijf in de gezondheidszorg dat digitale ervaringen voor patiënten creëert. Bijzondere aandacht wordt besteed aan vruchtbaarheidsproblemen bij mannen en vrouwen, seksueel welzijn en telehealth huidverzorging.

Het eigen creatieve ontwerpteam van Eucalyptus ontwikkelde de huisstijl van Juniper.

Juniper Nieuw Logo

Merkontwikkeling begon met naamgeving en deze fase bepaalde de hele verdere creatieve vector. Juniper is een symbool van inspiratie, veerkracht, kracht, vastberadenheid, omdat het een groenblijvende plant is die er fragiel uitziet, maar zeer resistent is tegen externe factoren. Illustreert perfect de persoonlijkheid van een vrouw — schijnbaar zwak, maar sterk karakter, schijnbaar externe kwetsbaarheid, maar krachtig potentieel is van binnen verborgen. Dit is ook in overeenstemming met de aard van het bedrijf zelf.

Ik wilde het idee overbrengen, het plantelement op een nieuwe manier begrijpen en heldere positieve beelden in combinatie met een natuurlijk organisch kleurenschema in de huisstijl introduceren.

De reeks identiteiten, gepresenteerd door het creatieve team, bevat elementen van de Australische flora, die de symptomen van de menopauze vertegenwoordigen, evenals met de hand getekende vrouwelijke figuren, die de verscheidenheid aan lichaamsvormen symboliseren. Stippen, bessen, bladeren en vloeiende lijnen vormen de conceptuele basis van het ontwerp van Juniper. Belangrijke informatie over de producten wordt niet-opdringerig, uniek en zonder een zweem van negatieve ervaringen tijdens deze moeilijke periode van een vrouw overgebracht.

Logo Juniper

Het logo, dat het imago-highlight van het merk is geworden, is vrij eenvoudig en laconiek, maar het past ook goed bij andere elementen. Daarom kunnen we zeggen dat de identiteit over het algemeen zeer harmonieus wordt gecreëerd en geen cognitieve dissonantie veroorzaakt vanwege de samenstellende elementen. Er is balans in kleuren, vormen, contouren.

Over het algemeen is het logo een type-inscriptie, het is minimalistisch en gedenkwaardig. Daarin, zou je kunnen zeggen, ‘ademt’ de natuur zelf. Er werd besloten om zich te concentreren op de letter I, om de vorm te veranderen door een blad toe te voegen in plaats van een stip. Een aangename tint groen is de leidende kleur in alle ontwerpen, het ontwerp van digitale media. Het logo-lettertype zelf is erg glad, veroorzaakt geen onbalans in perceptie, maakt geen onaangename indruk.

De creatievelingen hebben een effectief ontwerp ontwikkeld dat niet eens suggereert dat het merk de sluier van geheimhouding opent — de basis van de gezondheid van een vrouw, een periode die voor elke vrouw moeilijk genoeg is om te ervaren. Dit zijn positieve beelden die de identiteit van het bedrijf vormgeven in een vrolijke, geruststellende stemming, perspectief en vertrouwen geven bij het oplossen van problemen.

Hoogwaardig ontwerp, competent ontwerp, correcte positionering van het merk beloven hem succes op de markt, en vrouwen zullen zeker graag hulp zoeken bij een kliniek die zoveel aandacht besteedt aan de kwestie van hun gezondheid en welzijn.