Eekhoorns een nieuwe groep eekhoorns voor kinderen

Squirrels Logo

Onlangs is er een nieuwe tak van verkenners in Groot-Brittannië verschenen, speciaal gemaakt voor kinderen van 4-5 jaar. De eerste regel, toegevoegd aan de verkenners in 35 jaar, «Eekhoorns», sluit zich aan bij de «Bevers» (6-8 jaar), ga dan naar de «Leeuwen» (8-10,5 jaar), en pas dan worden ze opgewacht in de «Scouts» (10,5-14 jaar), «Onderzoekers» (14-18 jaar) en «Netwerk» (18-25 jaar).

Squirrels Nieuw Logo

De belangrijkste missie van scouts is om actieve jongeren te betrekken bij het proces van zelfverbetering en lichamelijke ontwikkeling; een gunstige omgeving creëren voor socialisatie en aanpassing aan het volwassen leven, bijdragen aan de ontwikkeling van een harmonieuze persoonlijkheid — de scoutsgemeenschap draagt ​​met trots de titel van een van de beste organisaties voor jongeren in het VK.

Eerst zullen de kinderen worden opgeleid in Noord-Ierland: tijdens de tweejarige opleidingsperiode zijn de kinderen pilootprogramma’s, hoewel aanvankelijk alles anders was. Vanwege het isolement van de regio is dit de meest geprefereerde plek voor kinderen tijdens een pandemie. Hier leren kinderen informeel, ondersteunen ze de communicatie, ontwikkelen ze sleutelvaardigheden, ontwikkelen ze zich creatief en dat alles in de buitenlucht. In totaal is er in 200 districten een nieuwe vestiging geopend en dit spreekt al van een grootschalige toename van het aantal «Eekhoorns» in de nabije toekomst.

Squirrels Embleem

Voor de jongere generatie, bij wijze van spreken, «toothy and fluffy», werd een mooi logo ontwikkeld om de eekhoorn te illustreren. Het identiteitsbureau was Supple Studio, Bath. De auteurs van het nieuwe logo benadrukken dat ze in de eerste plaats individualiteit, dynamiek, kindertijd wilden verbeelden, die op dit moment niet van een kind kan worden weggenomen, maar integendeel gevuld moet zijn met indrukken. We waren op zoek naar een ontwerper en de grens tussen kindertijd en opgroeien. Zodat het logo harmonieus wordt waargenomen door zowel kinderen als hun ouders.

We hebben een recept gevonden voor het perfecte logo voor iedereen. Dit is een fel oranje met een dieprode tint van het lettertype-logo, terwijl de letter S het enige symbool is dat staat voor het dier. De hoofdletter is gestileerd als een eekhoorn, of liever zijn staart. Het ziet er schattig en tegelijk dreigend uit: je weet maar nooit wat de eekhoorn in gedachten heeft en waarom kijkt ze opzij? Het lijkt alsof een eekhoorn op zijn hoede is, zijn snuit is naar links gedraaid, zijn voorpoten zijn iets verlaagd, alsof ze klaar zijn om iets nuttigs te doen.

Logo Squirrels

Ongetwijfeld zullen kinderen zo’n logo leuk vinden, dus er is geen reden om te twijfelen aan het succes van de nieuwe identiteit. Ze zullen trots hun verkennersuniform dragen met hun eigen insignes, waarmee ze een verhaal voor hun eekhoorn verzinnen.