DIRECTV heeft een nieuwe ontwerpstijl

DirecTV Logo

Sinds 1994, de tijd van het verschijnen van het merk DIRECTV (hoewel nog steeds onder een andere naam — AT & Ttv), is het bedrijf constant in beweging en streeft het naar verbetering. Ze zijn een dynamisch team dat hun producten optimaliseert, de knowhow in de loop van de tijd verbetert en gebruikers hoogwaardige inhoud en service biedt. Het is de onbetwiste leider van de video-industrie, al was het maar omdat het ook om fans van NFL-games geeft. Bijna overal, waar de gebruiker zich ook bevindt, zijn favoriete video’s in hoge kwaliteit en formaat zijn beschikbaar, hij kan er zeker van zijn dat de uitzending niet wordt onderbroken of dat er een technische storing optreedt. DIRECTV heeft alles onder controle en daarom is alles onder controle van de gebruiker: hij wilde — een tv-programma bekeken, wilde — een film bekijken op elk beschikbaar apparaat.

DirecTV Nieuw Logo

Een dienst als DIRECTV STREAM maakt streamingfans blij. De service wordt met succes gebruikt door hele gezinnen die op zoek zijn naar het beste van live streaming op aanvraag. Ook hiermee verbonden is toegang tot 7000 applicaties op Google Play, wat spreekt van een krachtig werksysteem van het bedrijf.

Dit is het moment om de «oude huid» af te werpen en de identiteit bij te werken. Het bureau N / A was bij dit proces betrokken, dat de creatieve taak zonder problemen aankon.

Logo DirecTV

Welnu, voordat het nieuwe logo uitkwam, was er een dominantie van zwarte letters «AT&T» op een witte achtergrond met een blauw «tv»-voorvoegsel. Waarom is dat? Het was de vroegere naam omdat AT&T en TPG Capital, twee investeringsplatforms die zich bezighouden met alternatieve activa, een deal sloten om een ​​bedrijf op te richten genaamd DIRECTV. Ze zal nu alle videodiensten en andere merkproducten beheren die voorheen eigendom waren van AT&T.

DirecTV Voor en Na Logo (geschiedenis)

Het logo van het nieuwe bedrijf ziet eruit als een woordmerk, in tweeën gedeeld door een strook, als een spoor van een satelliet. Er zijn slechts twee kleuren in het logo — wit en blauw. Het bijschrift DIRECTV ziet er eentonig uit en meestal is het lettertype eenvoudig, niet luxueus. Alleen het dakraam van de letters geeft kleur aan creativiteit. Het logo is vrij gebruikelijk voor een middelgroot bedrijf, maar niet helder genoeg voor zo’n krachtige leider in de video-industrie met meer dan 15 miljoen gebruikers. Er is geen productassociatie. Het knippen van de letters en het scheiden in kleuren ziet er onhandig uit.

Het bedrijf is echter niet geliefd om zijn uiterlijk, maar om de hoge kwaliteit van zijn producten en diensten. Van buitenaf lijkt het erop dat dit niet de laatste versie van het logo is, omdat het bedrijf, zoals eerder vermeld, direct streeft naar succes, wat betekent dat niemand het kan stoppen of pauzeren, zoals een video-opname.