De visuele identiteit van de Truebill-app bijwerken

  Truebill Logo

  Onder mobiele financiële toepassingen is er veel vraag naar Truebill vanwege het gemak en het gemak van beheer. Met zijn hulp wordt het gemakkelijk en snel, maar het belangrijkste is absoluut veilig om uw financiële leven te beheersen. Met het systeem kunt u meer besparen en minder uitgeven, bekijk alle bewerkingen in detail. De applicatie is in de afgelopen 5 jaar ontwikkeld en heeft meer dan 2 miljoen gebruikers aangetrokken, waarvan het aantal blijft groeien. De Truebill-service wordt voortdurend verbeterd en krijgt steeds meer voordelen.

  Truebill Nieuw Logo

  Dit en:

  1. controle over abonnementen
  2. handige uitsplitsing van financiën per kostencategorie
  3. tijdige herinnering aan belangrijke gebeurtenissen
  4. automatisch opslaan van de bedragen die nodig zijn om aanstaande betalingen af ​​te betalen
  5. minimalisering van rekening-courantkosten en nog veel meer.

  Om ervoor te zorgen dat huidige en toekomstige gebruikers zich beter vertrouwd kunnen maken met de mogelijkheden van de site, de functies en het gemak, besloot het merk een nieuwe naam te geven, waarbij niet alleen het uiterlijk en het logo werden gewijzigd, maar ook de strategie zelf.

  Logo Truebill

  Moderne trends in reclame en in beeldvorming van bedrijven en merken vragen om beknoptheid en een creatieve benadering bij het creëren van een identiteit. De eigenaardigheden van het huidige tijdperk komen tot uiting in het gebrek aan verlangen van de moderne consument om zich te verdiepen in de studie van details, een grote hoeveelheid informatie en complexe afbeeldingen. De oprichters van het merk benaderden de kwestie van het visualiseren van hun applicatie in eerste instantie met al deze functies in het achterhoofd. Maar de ontwikkeling van de dienst vereiste een herziening van de visuele presentatie, veranderingen in tekens, logo en visuele identiteit.

  Het nieuwe logo is niet drastisch gewijzigd om de zichtbaarheid en de bestaande gebruikers te behouden. De nieuwe versie gebruikt een nieuw bord dat lijkt op een geldclip en een stabilisatieapparaat, een ondersteuning, die het hoofddoel van de applicatie weerspiegelt. Het is gemaakt in twee tinten blauw: de achtergrondelementen zijn donker en de voorgrondelementen zijn licht.

  Truebill Voor en Na Logo (geschiedenis)

  Rechts van het bord staat de tekst – de merknaam, die wordt uitgevoerd in een lettertype dat meer geschikt is om de essentie van de toepassing weer te geven. Het is in een lettertype van het type Special Alphabets 10 van Monotype, dat helder en vet is en goed afsteekt tegen elke gedrukte of digitale achtergrond. Gemaakt in zwart, valt het op in contrast en is het zeer harmonieus gecombineerd met elke kleurtint.