De transformatie van het uiterlijk van Glantus maakt het werk gemakkelijker

Glantus Logo

Werken met gegevens, de noodzaak van constante verwerking is een van de gebieden waarmee alle ondernemingen voortdurend worden geconfronteerd tijdens hun activiteiten. Om het werk in deze richting te vereenvoudigen en de problemen met data op te lossen, is Glantus in 2014 opgericht met innovatieve voorstellen, krachtige nieuwste technologieën voor het verwerken van gegevens in de facturerings- en betalingsmarkt. Het bedrijf is aanwezig in verschillende landen met kantoren in Dublin, San Jose, Londen en Katowice. Tijdens zijn bestaan ​​heeft het merk voortdurend zijn inspanningen gericht om zijn mogelijkheden uit te breiden en de interactie met zijn gebruikers te vereenvoudigen. Vandaag heeft het zich met succes op de AIM-markt van London Stock geplaatst, waardoor zijn marktkapitalisatie aanzienlijk is toegenomen. Deze belangrijkste stap in de ontwikkeling van het bedrijf vereiste een passende weergave in de externe merkidentiteit, wat leidde tot de creatie van een nieuwe visualisatie, die onlangs werd geïntroduceerd bij alle gebruikers van de diensten van het bedrijf.

Glantus Nieuw Logo

Met een nieuwe visuele identiteit kon het merk communiceren over zijn toegenomen vermogen om te profiteren van de investering van het bedrijf in financiële automatisering en analyse. Het platform kreeg een nieuw aantrekkelijk uiterlijk, gebaseerd op het principe van het minimaliseren van de visuele belasting, wat zorgde voor de beknoptheid van de grafische afbeelding van het logo en de volledige identiteit. De nieuwe identiteit weerspiegelt de belangrijkste kenmerken, doelen en doelstellingen van een wereldwijd data-analysebedrijf, wiens activiteiten voornamelijk3 worden uitgevoerd in de AP-sector. De creatie van een nieuwe persoonlijkheid was gebaseerd op de twee belangrijkste pijlers van de onderneming — de mensen van Glantus en de nieuwe wereld die werd gevormd. Hiermee is rekening gehouden bij het maken van een gewaagd en spannend logo, waarin de afbeelding van een komeet, gebaseerd op de letter g, de sleutelfiguur werd. Dit teken is het belangrijkste symbool geworden van de oerknal, die plaatsvindt op het moment van de meest productieve analyse van gegevens van Glantus, die de wereld van AP bereikt, vult en ontwikkelt. Dit proces bevrijdt mensen van de noodzaak om veel onafhankelijke processen uit te voeren, en biedt meer kansen en betere manieren om hun eigen leven, relaties met elkaar en hun eigen klanten te verbeteren.

Logo Glantus

Ondersteunende elementen ondersteunen en versterken effectief de opkomende interesse in het versterken van het merk naarmate het groeit en groeit. Dit effect wordt versterkt door een actief en levendig kleurenpalet, waarbij feloranje is gekozen als de bedrijfskleur, een bijzonder aantrekkelijke kleur waarin het teken en het logo-tekstblok zijn uitgevoerd op een donkergroen-blauwe achtergrond. Deze combinatie helpt om de visuele impact van de merkidentiteit te vergroten, waardoor deze herkenbaar en gemakkelijk te onthouden is.

Glantus Voor en Na Logo (Geschiedenis)