De nieuwste prestaties in zijn ontwikkeling Toqio weerspiegeld in een nieuwe identiteit

  Toqio Logo

  Als één van de fintech toepassingen heeft Toqio in 2 jaar van haar bestaan ​​een hoog ontwikkelingsniveau weten te realiseren. Dit vereiste aanpassingen in de visuele identiteit en merkstrategie, waardoor er volop mogelijkheden ontstonden voor verdere grenzeloze groei. Het platform wordt niet alleen gepositioneerd als een van de recent ontwikkelde fintech-opties. De makers vestigen de aandacht van de gebruikers op het feit dat de applicatie slimmer is dan de huidige versie. Bij het ontwikkelen van de dienst hebben ze er het pragmatisme in gelegd dat kenmerkend is voor het merk zelf, zijn team. Toqio vertegenwoordigt de slimste optie voor innovatie en het bevorderen van moderne technologie in zijn vakgebied. Het platform is een demonstratie van de implementatie van een redelijke en comfortabele oplossing in een eenvoudige implementatievorm.

  Toqio Nieuw Logo

  De creatieve studie van de essentie van het programma, de studie van de onderscheidende kenmerken, de filosofie van de startup maakte het mogelijk om de doelen voor het huidige moment en de toekomst nauwkeurig te begrijpen, waardoor het mogelijk werd om de meest begrijpelijke en effectieve visualisatie te creëren. Dankzij deze aanpak werd een oplossing gevonden om een ​​samenhang en consistentie te creëren die zo ontbrak in het beeld. Het resultaat was de vorming van een logo, dat met zijn volheid aan informatie laconiek, eenvoudig in visuele waarneming en gedenkwaardig bleek te zijn. Het openen van een nieuw creatief pad in merkontwikkeling, dat is gebaseerd op de bron van de sferen. studio Acute & Creative gebruikte een afgerond en dikker lettertype, wat wordt weerspiegeld in de letters “o” en “q” – de laatste “verloor” zijn bovenste “paardenstaart”. Om een ​​eenheid van geest en stijl te creëren met de naam van het merk zelf, werd een grafische verandering in de structuur van de letter “t” aangebracht in het lettertype, dat begon te lijken op een Japanse hiëroglief, aangezien de naam van het merk zelf is in overeenstemming met de naam van de Japanse hoofdstad. Dit maakte het visuele merkteken uniek, onderscheidde het van vergelijkbare platforms en zorgde voor herkenning.

  Logo Toqio

  Bijzondere aandacht werd besteed aan het kleurenpalet van de identiteit. Zijn keuze werd geïnspireerd door de lichten van de avond Tokyo. Niet alleen de tinten van de stad werden gebruikt in de kleurreflectie. Er is alles aan gedaan om de kenmerken en effecten van de verloopovergangen nauwkeurig weer te geven. Het turkoois van het oude Tokyo werd als hoofdkleur aangenomen.

  Toqio Voor en Na Logo (geschiedenis)

  Intelligentie, innovatie werd gepresenteerd met behulp van – een bol, een geometrische 3D-figuur als een belangrijk element. Animatieoplossingen hebben de visuele impact op gebruikers vergroot, waardoor alle betekenissen slimmer, sneller en efficiënter zijn geworden.