De nieuwe visuele identiteit van het Faraday-voorspellingssysteem

  Faraday Logo

  Het unieke Amerikaanse systeem van elektronische prognoses – Faraday verscheen voor zijn gebruikers in een bijgewerkte vorm. De sluiting van de Serie A maakte de oprichting van het Faraday-systeem in 2012 noodzakelijk. Het moderne platform is ontworpen om echte prognoses voor de handel te kunnen krijgen, op basis waarvan u kunt plannen, uw acties kunt aanpassen en een toekomstige strategie kunt vormen. Met behulp van kunstmatige intelligentie van het platform zal elk merk, bureau, SaaS in slechts 4 eenvoudige stappen in staat zijn om zijn groei gemakkelijker, sneller en doordachter te verzekeren en te zorgen voor de juiste adoptie van succesvolle beslissingen voor de toekomst. Met een enorme hoeveelheid gegevens over 300 miljoen Amerikaanse volwassen consumenten, zal de inlichtingendienst in staat zijn om de beste cohort te vinden voor de producten, diensten en aanbiedingen van de respectievelijke bestemmingen. Tegelijkertijd wordt de vertrouwelijkheid niet geschonden en is het beveiligingsniveau op het hoogste niveau.

  Faraday Nieuw Logo

  De overgang naar een nieuwe visuele identiteit heeft de ’totem’ van het merk behouden als een symbolisch teken dat de bliksemschicht kenmerkt. Hij is het die de naam van het platform rechtstreeks verbindt met de beroemde experimenten van Michael Faraday. De pijlen omhoog en omlaag zijn een symbool van de binaire classificatie die door Faraday is voorzien, evenals een gestileerd beeld van een elektrische ontlading uit de experimenten van de wetenschapper. In de nieuwe versie hebben de pijlen kleur en vrije ruimte eromheen gekregen, waardoor ze meer opvallen en in het oog springen. Kleuren die qua tonaliteit vergelijkbaar zijn, voegen dynamiek toe aan het beeld en signaleren de welvaart van het merk in zijn vakgebied.

  Logo Faraday

  Lee Williams heeft bijgedragen aan het lettertype. Naast het veranderen van het type in Calibre en Aktiv Grotesk van Dalton Maag, werd de grafische revisie gemaakt – een snede onder dezelfde hoek van de laterale uiteinden in 2 letters – “F” en “r”. Dit zorgde voor visuele compositieconsistentie en tekstconsistentie op basis van verticaal type. Aktiv Grotesk is anders met nieuwe technologie en behoort tot het type variabelen – dat wil zeggen, het bevat de kenmerken van veel verschillende lettertypen, dankzij verschillende variabele veranderingen erin.

  Faraday Voor en Na Logo (geschiedenis)

  Wat betreft het kleurenpalet is ervoor gekozen om deze consistent te houden met de oude versie. Zo werd de aanpassing van het nieuwe logo vergemakkelijkt, zonder abrupte overgangen. Hierdoor konden we een aantal visuele elementen ongewijzigd laten. Daarnaast heeft de nieuwe stijl veel foto’s opgeleverd, aangezien de essentie van Faraday het voorspellen van gedrag is. Het zijn immers echte mensen die echte acties uitvoeren. Dankzij een nieuw concept – het gebruik van fotografische illustraties, was het mogelijk om de aandacht te vestigen op gedragskenmerken.