De nieuwe stijl van Norton ontgrendelt nieuwe beloften

Norton Logo

Zorgen voor effectieve cyberbeveiliging is de kernmissie van NortonLifeLock (NASDAQ: NLOK). Door zijn capaciteiten uit te breiden en te verbeteren, onderging het merk dit jaar een rebranding, wat de mogelijkheid bood om alle veranderingen die hebben plaatsgevonden visueel over te brengen — merkontwikkeling, groei van ambities en een nieuwe strategie bij het implementeren van activiteiten om producten te creëren die de bescherming en veiligheid verhogen van een persoon op alle gebieden van zijn digitale leven. De nieuwe visuele identiteit toont Norton’s toewijding om een ​​nuttige bondgenoot te zijn voor gebruikers in de strijd tegen het duistere probleem van cybercriminaliteit, en ook om als katalysator te fungeren voor fundamentele verandering in de industrie, angst en wantrouwen weg te nemen en empowerment te geven. Norton houdt gelijke tred met zijn steeds meer digitaal afhankelijke consument en maakt het een essentieel onderdeel van hun persoonlijke leven. Norton heeft zichzelf getransformeerd van een antivirusontwikkelaar en -aanbieder tot ‘s werelds toonaangevende cyberbeveiligingsmerk.

Norton Nieuw Logo

De nieuwe zichtbaarheid van het bedrijf is een nieuwe belofte en weerspiegelt zijn grotere rol in de moderne samenleving. Bij de ontwikkeling van het logo werd rekening gehouden met de betekenis van het erfgoed van het merk, de ontwikkelingsgeschiedenis en de noodzaak om de herkenbaarheid te behouden. De iconische elementen bleven behouden in hun algemene grafische vormgeving. Maar tegelijkertijd verbeterden de ontwerpers de visuele perceptie van de volledige logo-compositie aanzienlijk, verhoogden ze de digitale kwaliteit van elk element, voegden ze helderheid en verzadiging toe en pasten ze de schaalverhouding ertussen aan. De verandering had ook invloed op de kleurtint.

Logo Norton

Een kleiner traditioneel teken — de cirkel met een vinkje erin werd felgeel, waardoor het beter afsteekt tegen de zwarte achtergrond van andere elementen, waardoor het contrast toeneemt en er beter op kan worden scherpgesteld. Het vinkje werd duidelijk in de contouren en vol in de vulkleur. Het lettertype van de merknaam werd hetzelfde type gehouden als in de vorige versie, met een rijkere tint. Maar alle letters werden hoofdletters — dezelfde hoogte, wat een positief effect had op de algehele visuele perceptie van de hele compositie als geheel. Tegelijkertijd maakte de afwijzing van de variabiliteit in het lettertype het bord beknopter en gemakkelijker leesbaar, waardoor extra afleiding werd weggenomen.

Norton Voor en Na Logo (geschiedenis)

Alle acties en wijzigingen hebben het logo een helderder, vereenvoudigd ontwerp gegeven, dat de informatie weerspiegelt die het merk zijn nieuwe digitale bescherming biedt. Tegelijkertijd werd de nadruk gelegd op visuele informatie over het vereenvoudigen van het gebruik van nieuwe producten, het creëren van een nieuwe, goed doordachte gebruikersinterface.