De evolutie van advertentietechnologie versnellen met een opnieuw ontworpen Index Exchange

Index Exchange Logo

De volledige 20-jarige geschiedenis van het Index Exchange-merk uit Toronto, dat zich inzet voor het succes van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten, is gewijd aan het versnellen van de ontwikkeling van advertentietechnologieën. Schaalgrootte, transparantie van prijzen, modern ontwikkelde infrastructuur — dit alles vormt de basis voor het creëren van voorwaarden voor een merk om geld te besparen en de efficiëntie van elke klant te vergroten. Het merk biedt het maximaal mogelijke aantal «assistenten» voor het effectieve werk van marketingafdelingen, waardoor het inkomen van de klant wordt verhoogd en moderne, aantrekkelijke digitale inhoud wordt gecreëerd, waar het onmogelijk is om er geen aandacht aan te schenken. Index Exchange leidt iedereen naar succes door verandering, die het zichzelf volgt en een verandering in zijn eigen visuele identiteit aanbrengt.

Index Exchange Nieuw Logo

Het ontwerpbureau With You en samen met een partnerstudio in Londen — Egg nam als basis de centrale missie van het merk — het versnellen van de evolutie van reclametechnologieën, waarrond de hele vorming van de nieuwe merkidentiteit werd gebouwd. De drive van Index Exchange om mee te evolueren met zijn branche is centraal komen te staan ​​bij het bouwen van de belangrijkste elementen van een visuele identiteit. Er zijn bepalende onderwerpen geselecteerd die de aanwezigheid bepalen van positieve impulsen die zorgen voor ontwikkeling, groei en de manifestatie van innovatie in de bedrijfsactiviteiten. Dit alles beïnvloedde het creëren van een nieuwe strategie en beeldtaal, werden de bepalende factoren voor het creëren van een modern en aantrekkelijk ontwerp. Het resultaat van dergelijk gezamenlijk en creatief werk is een vernieuwd merk geworden met een optimistische instelling, gericht op de veelbelovende markt van de toekomst.

Logo Index Exchange

Het logo heeft een kardinale evolutie ondergaan, waarbij alleen de basisessentie en woordvorm behouden zijn gebleven — constructie op basis van de tekst in de vorm van de merknaam, die aanleiding geeft tot praten over het behoud van de prestaties die in de geschiedenis van het bedrijf zijn gemaakt. Visueel is het dynamisch geworden, vouwend, vernieuwend en krimpend. Modern design is meer laconiek en utilitair geworden. De vierkanten die de «afbeelding» overbelasten, werden omgezet in een eenvoudige pijl, die visueel wordt gevormd als een element in combinatie met de letter «x». Het symboliseert de wens van het bedrijf om alleen vooruit te gaan en zijn industrie in de richting van het bereiken van zijn doelen te bewegen. De vorm van de pijl — een rechte hoek, werd het uitgangspunt voor het creëren van een flexibel en uniform ontwerpsysteem dat alle elementen van de identiteit van het merk omvat — van beeld- en reclamedrukwerk tot de visuele digitale presentatie van het merk zelf, de activering ervan in een bijgewerkt formulier.

Index Exchange Voor en Na Logo (geschiedenis)

Het kleurenpalet is strikt gekozen om het digitale merk in harmonie te dienen en om de visuele creatie van een soort eenheid tussen technologie en mens te waarborgen. Evergreen, Dusk en Stone — de groei, toegankelijkheid en culturele identiteit die Index kenmerken, zorgen tegelijkertijd voor dat accentcontrast en verzachten elkaar. Zo worden algemene aantrekkelijkheid, memorabiliteit en verplichte merkbekendheid bereikt.