De bijgewerkte Ground News-app is de beste manier om het laatste nieuws te lezen

Ground News Logo

De mobiele app, Ground News, is ontworpen met maar één doel voor ogen: duidelijkheid brengen in de meest chaotische nieuwsomgeving. Het platform heeft de mogelijkheid om gegevens uit duizenden bronnen in realtime te analyseren. Met een eenvoudige en intuïtieve interface biedt de applicatie eenvoud en gemak om kennis te maken met het laatste en belangrijkste wereldnieuws, mensen te bevrijden van verschillende algoritmische beperkingen, minder verlichte gebieden te onthullen, gericht op de frequente vooringenomenheid van moderne media, helpend om te lezen » tussen de lijnen». Het gebruik van de service opent de mogelijkheid voor een vrij begrip van moderne problemen over het hele spectrum van hun manifestatie. Het belangrijkste verschil van het merk met vergelijkbare aggregators is de plaatsing van zijn nieuwsfeed direct in de lucht zonder het gebruik van manipulatieve algoritmen, waardoor onpartijdige toegang tot de beschikbare feiten wordt geboden.

Ground News Nieuw Logo

Bij de ontwikkeling van zijn nieuwe visuele representatie benadrukte het merk het principe van transparantie. Het werd mogelijk om dit te realiseren met behulp van het klassieke ontwerp van diagrammen, tekeningen, diagrammen, met behulp waarvan sinds de oudheid de mensheid eenvoudig en duidelijk de meest complexe informatie heeft gepresenteerd. Het aannemen van zo’n originele ontwerpfilosofie opent ruime mogelijkheden voor gebruikers om weloverwogen beslissingen te nemen. Het manifesteert zich in alle aspecten van de externe identiteit — van tekstmodules tot het gekozen kleurenpalet.

Logo Ground News

Bij het maken van het logo hebben de ontwerpers zich laten inspireren door de structuur van nieuwskoppen. De originele oplossing in de vorm van gesneden letters werd een symbool van aardsheid, correspondentie met de wereld om ons heen op fysiek en emotioneel niveau. Verwacht wordt dat dit streven door alle gebruikers van de applicatie wordt begrepen en gedeeld. Het gekozen lettertype voor tekstmodules onderscheidt zich door een hoge visuele helderheid, waardoor het gemakkelijker wordt om informatie die op verschillende schalen in digitale vorm wordt gepresenteerd, te lezen. Hierdoor is het logo goed herkenbaar en worden de teksten snel waargenomen en verwerkt.

Ground News Voor en Na Logo (Geschiedenis)

Het kleurenpalet is gekozen met een subtiele knipoog naar de geschiedenis van de nieuwszender. Kleuren zoals «perkament en inkt» werden de basis voor de vorming van de visualisatie van het merk, waarbij zachte zwarte inkt verwijst naar de kleuren van drukwerk en de natuurlijke verkleuring van krantenpagina’s. Met zijn hulp wordt mitigatie van situationele momenten bereikt. Een breed scala aan complementaire kleuren wordt gebruikt om politieke boodschappen snel en effectief over te brengen.