De beste tradities van Jamaicaanse DJ’s in de vernieuwde stijl van Mungo’s Hi Fi

Mungo's Hi Fi Logo

Wat vandaag Mungo’s Hi Fi is, is al niet alleen bekend bij vertegenwoordigers van jeugdsubculturen uit Glasgow, Schotland, waar het bedrijf zelf, opgericht in 2020, is gevestigd. Haar voorstellen voor het organiseren van straatfeesten, muziekfeesten, verschillende evenementen die hoogwaardige muzikale begeleiding vereisen, worden steeds populairder. Met de nieuwste muzieksystemen, draaitafels, een speciale generator, krachtige, enorme luidsprekers, meer dan 16 apparaten in zijn arsenaal, creëert het team indrukwekkende geluidsshows en organiseert het ook evenementen op uitnodiging op de apparatuur van de klant. Het management van het bedrijf is bekend in Glasgow, Craigy Wonder, Breezak Bass en Tommy Danger. Het merk werkt samen met verschillende vocalisten, muzikanten en beheert ook Scotch Bonnet Records, waarbij een tiental albums en singles wordt uitgebracht. Om met de tijd mee te gaan, voelde de groep de noodzaak om hun eigen rebranding door te voeren. Warriors Studio werd uitgenodigd om dit plan uit te voeren.

Mungo's Hi Fi Nieuw Logo

De studio is erin geslaagd om de gewenste visie van Mungo te formuleren als een verenigde en vriendelijke muzikale groep. Haar creatieve aanpak, gebaseerd op een hoog niveau van professionaliteit, stelde de groep in staat om haar aanwezigheid op internet aanzienlijk uit te breiden, om eenheid met de eigen fanbase te verzekeren. Met de creatie van een nieuw grafisch systeem werd gezorgd voor een unieke visuele toon, kenmerkend voor Mungo. Daarnaast is er een innovatieve technologie ontwikkeld om nieuwe luisteraars aan te moedigen, het aantal downloads en de verkoop te verhogen. Om het gewenste resultaat te bereiken, is een nieuwe strategie toegepast met meer aansprekende digitale content. Het merk is flexibeler geworden in het gebruik van de mogelijkheden van interactieve bronnen, met name sociale netwerken, op basis van het gebruik van sjablonen.

Logo Mungo's Hi Fi

In zijn visualisatie brengt het nieuwe logo effectief het gevoel van plezier over door het gebruik van letters van verschillende groottes — sommige zijn beknopter, andere zijn aanzienlijk uitgebreid. Op deze manier wordt een demonstratie gegeven van de verscheidenheid aan muziekstijlen die de groep gebruikt. Een interessante oplossing in de vorm van de originele uitvoering van de letter «i» en een apostrof met een lijn die de elementen scheidt, voegt wat plezier toe aan het logo en voegt frisheid en levendigheid toe aan de algehele sfeer van het merk. Het gebruikte lettertype bleek een van de meest succesvolle beslissingen te zijn, waardoor het logo een aantrekkelijke grilligheid kreeg. Ook hebben de ontwikkelaars het gebruik van het kleurenpalet op een originele manier benaderd. Door een nogal onverwachte reeks paarse, rode en gele patronen te creëren die de randen en scheidingslijnen markeerden, creëerden de ontwerpers een leuk en onverwacht contrast van halftoonbeeldverwerking.

Mungo's Hi Fi Voor en Na Logo (geschiedenis)