De app voor mobiel winkelen van Tapcart is nog handiger en toegankelijker geworden

Tapcart Logo

Eric Netsch en Sina Mobasser, mobile commerce professionals in het voorjaar van 2017, realiseerden hun oorspronkelijke idee om een ​​unieke applicatie te maken. De naam — Tapcart — verandert heel nauwkeurig de essentie van het merk. Het belangrijkste doel van de nieuwe ontwikkeling was om mobiele handel, die dankzij internet vooral populair is geworden onder shoppers, eenvoudig en voor iedereen toegankelijk te maken. De kopers van vandaag hebben de mogelijkheid gekregen om een ​​onvergetelijke winkelervaring te hebben waarbij verkopers dit platform hebben gebruikt. Gedurende 5 jaar kon het project miljoenen gebruikers evalueren en in gebruik nemen die met hun wensen en opmerkingen de applicatie hielpen verbeteren en ontwikkelen. Het merk is voortdurend bezig met het verbeteren en uitbreiden van het bereik van consumenten, wat een verandering in de externe identiteit noodzakelijk maakte, waarvan het merk onlangs een update heeft geïntroduceerd.

Tapcart Nieuw Logo

Door rebranding kon het merk een geheel nieuw niveau bereiken. En in de eerste plaats vanwege het feit dat het bedrijf met zijn hulp in staat was om duidelijk en in een toegankelijke vorm zijn eigen idee van zichzelf weer te geven, de wens van het bedrijf om onbetwiste leiders op dit gebied te worden. De nieuwe identiteit zorgde voor de creatie van een eigen visuele stem, waardoor er een hechte band met de consument ontstond. Visualisaties uit het verleden hebben bijgedragen aan effectieve promotie, waardoor het merk de positie heeft gekregen die het vandaag heeft bereikt. Maar de moderniteit vraagt ​​om een ​​andere benadering van haar eigen uiterlijk en de positieve dynamiek van de ontwikkeling heeft de behoefte aan een nieuwe transitie alleen maar vergroot.

Logo Tapcart

Het gebruik van een moderne minimalistische stijl maakte het mogelijk om kort maar zeer beknopt alle informatie over het merk over te brengen die belangrijk is voor een potentiële gebruiker, waarbij de nadruk lag op de betrouwbaarheid ervan, zowel bij het aangaan van nauwere relaties met klanten als bij het creëren van voorwaarden om klanten te behouden. Een van de belangrijkste boodschappen van de rebranding was de demonstratie van het gebruik van het platform om de aandacht voor de applicatie te vergroten, waarvan de functionaliteit de interesse van het gebruikerspubliek in de aanbiedingen van een bepaalde fabrikant garandeert.

Tapcart Voor en Na Logo (Geschiedenis)

Het nieuwe bord, dat een accentelement van het logo is geworden, symboliseert de eindeloze ontwikkeling en nauwe relatie tussen het gebruikerscontingent en het systeem zelf, ontwikkeld door het platform. Het gebruik van een lettertype waarin de eerste en de laatste letter t een aantrekkelijke symmetrische afknotting van het bovenste gedeelte hebben, evenals het grafische ontwerp van het tekstblok — een naam die de architectuur en kenmerken van de tekst gunstig overtreft, zorgt voor een gemakkelijke lezen, herkennen en onthouden van de gehele grafische compositie. Het monochromatische kleurenpalet, bestaande uit een strikt klassieke zwarte kleur, versterkt de visuele impact op de kijker en zorgt ervoor dat het voldoet aan de eisen van minimalisme.