Daxton Hotel en Madam Restaurant – een symbiose van dromen en realiteit van een nieuwe stijl

  Daxton Hotel Logo

  Hotel # 151 – Daxton, gelegen in de stad Birmingham in de V.S. De staat Michigan is opgericht door ondernemer Mark Mitchell en de Aparium Hotel Group. Om een ​​waardige en prestigieuze identiteit te creëren, wendde de oprichter zich tot de Mucca-studio, die zich onderscheidt door zijn creatieve perceptie, uniekheid van een creatieve benadering en de implementatie van buitengewone ideeën. Heel bijzonder waren enkele van de unieke kwaliteiten van Daxton en het Madam restaurant die sinds hun project opvallen. De studio probeerde al deze nuances te implementeren in de ontwerpkenmerken van het hotel- en restaurantinterieur, waarbij dergelijke kenmerken werden benadrukt en er duidelijk en winstgevend op werd gefocust.

  Madam Restaurant Logo

   

  Om het begrip van de essentie van het uiteindelijke doel, de mogelijkheid van een meer volledige onthulling van alle kenmerken van het merk, te verbeteren, organiseert de studio voortdurend strategische seminars. Hierdoor werd het mogelijk om een ​​unieke symbiose van droom, droom en werkelijkheid te realiseren, die mogelijk wordt op basis van interieurontwerp. Om een ​​nieuwe identiteit te vormen, is gebruik gemaakt van een sjabloongeometrie, die kenmerkend is voor zwart-witte tegels in de suites op de vloer, evenals een soort geodetische koepel in de hal. Dit laatste werd geïmplementeerd met inachtneming van strikte geometrische en ontwerpnauwkeurigheid. Bovendien werden onverwachte maar zeer aantrekkelijke elementen toegevoegd – de eenhoorn, gemaakt in goud, een kunstwerk en een mechanisch wonder.

  Daxton Hotel Nieuw Logo

  Om de verschillende delen van het hotel te temmen, zijn de meest onaardse gebruikt, die verschillende kunstwerken hebben aangetrokken, zowel kopieën van oude als moderne. Alle objecten hebben de taak om bezoekers in een totaal andere realiteit te “plaatsen”, waardoor ze zich kunnen verwijderen van de wereld van vandaag en tegelijkertijd de sfeer rond de hotelgasten verstoren. Het stijlvolle logo, waargenomen op het niveau van een kunstwerk, werd getypt in een speciaal klein lettertype. Het bezit gratie en elegantie, wat wordt bevestigd door het hele interieur van de objecten. De naam stelt u in staat om de volledigheid van de compositie en de betekenis ervan alleen in de eenheid van zijn uitvoering te evalueren.

  Logo Madam Restaurant

  Dankzij deze aanpak heeft Mucca een unieke strategie voor Daxton gecreëerd, waarin originele markeringen, wegwijzers worden omlijnd. Een effectieve oplossing was een symbiose van verschillende ontwerpen, die vloeiend in elkaar overvloeiden en aanknopingspunten met elkaar vonden. Op precies dezelfde manier werd de benadering van de vorming van de nieuwe stijl van het Madam-restaurant gekozen, die dit combineerde met de algemene stijl en het ontwerp van het hotel zelf.

  Logo Daxton Hotel