Curry Pizza House verandert van stijl en logo

Curry Pizza House Logo

Pizzaretailer Curry Pizza House, bekend in Californië en daarbuiten, heeft zijn logo en ontwerpwijzigingen aangekondigd. De producten van het bedrijf worden gedistribueerd op 11 locaties in Californië, waarvan de smaak geliefd is bij en wordt geëist door meer dan één generatie Californiërs. Met een rijk historisch erfgoed, opgericht door een Indiaans bedrijf, volgt het bedrijf zijn tradities, niet alleen door vast te houden aan het traditionele recept voor het bereiden van kruiden en smaken, wat Curry Pizza House-pizza uniek en vooral heerlijk maakt.

Curry Pizza House Nieuw Logo

Vandaag is de tijd van belangrijke veranderingen, waarin het onmogelijk is om aan de top van het bedrijf te blijven, zelfs met aanbiedingen van hoge kwaliteit, zonder bij te blijven met de tijd. De ontwikkeling van de nieuwe huisstijl is gemaakt door de creatieve studio Barnada uit Boston, Massachusetts. Gespecialiseerd in branding, design en marketingstrategie, waren de specialisten van het bedrijf in staat om de geschiedenis van het bedrijf en een nieuwe look, die de ambitie van Curry Pizza House weerspiegelt, te combineren in een vernieuwd merk. De creatieve benadering van rebranding bood de mogelijkheid om een ​​eerbetoon te brengen aan de Indiase roots van de pizzeria-oprichter en tegelijkertijd een modern, aantrekkelijk en gedurfd imago te creëren.

Een pittig motto en vernieuwde symbolen worden inmiddels gebruikt op alle reclamemedia en in de huisstijl van uithangborden, verpakkingen, visitekaartjes, posters, afhaaltassen, verpakkingen en stands, merk T-shirts en baseballcaps. De pizzeria informeerde de bewonderaars van zijn producten over de veranderingen in sociale netwerken. Je kunt de innovaties ook vinden in de berichten op Instagram, waar berichten van de pizzeria constant worden uitgezonden.

Logo Curry Pizza House

Ondanks de originaliteit van het oude merk, ziet de vervanging er net zo effectief en actueel uit. Moed en wat scherpte, met inachtneming van het laconisme van staal, voegden «kruid» toe aan het nieuwe logo, dat gegarandeerd herkenbaar is. De originele schreven op het lettertype lijken niet alleen de scherpte van de kruiden te garanderen, maar ook het vermogen om de pizza te snijden. De gekozen felrode tint prikkelt de eetlust en doet je verlangen naar het geadverteerde culinaire meesterwerk. Door het centrale woord PIZZA cursief te markeren, hebben de ontwikkelaars het nodige accent gelegd.

Alle symbolen zijn verzameld in een enkele groep, hoewel elk op zijn eigen manier individueel is. Dit symboliseert het gebruik van een grote verscheidenheid aan smaken in één bedrijf voor zijn product, wat zorgt voor een verscheidenheid en uniekheid van smaken en onvergetelijke aroma’s die worden uitgestraald door de hete pizza van Curry Pizza House. De monogrammen en frames worden gepresenteerd in een originele oplossing die ervoor zorgt dat dergelijke afbeeldingen het meest worden waargenomen wanneer ze op de pagina’s van de website van het bedrijf of op het Instagram-netwerk worden geplaatst.

Curry Pizza House Before and After Logo (geschiedenis)