Curative presenteerde een nieuwe innovatieve look

Curative Logo

In verband met het begin van de coronaviruspandemie zijn er veel bedrijven en bedrijven verschenen die hun plaats hebben ingenomen in de niche van de geneeskunde en naarmate hun bedrijf zich ontwikkelt, promoten ze het merk. Curative, opgericht in 2020, is bijvoorbeeld een belangrijke aanbieder van zorgprogramma’s en medische diensten, een van de leiders in het segment geworden.

Curative Nieuw Logo

Een zorgvuldig ontwikkeld systeem, gevestigde communicatie met partnerbedrijven, handige technische uitrusting van diensten dragen bij aan het ontstaan ​​van succesvolle cases en de implementatie van de belangrijkste missie van het merk — mensen gezond houden in het moeilijke tijdperk van covid. Een enorm team van artsen, wetenschappers, ontwikkelaars, ingenieurs, medische industrie en toerisme-experts hielpen bij het opzetten van een intern netwerk van 15 duizend locaties in 20 staten en 3 gecertificeerde laboratoria. Het bedrijf heeft al 22 miljoen tests en 2 miljoen Covid-vaccins in medische faciliteiten geïntroduceerd en aan klanten gepresenteerd.

Door de groei van het netwerk van diensten heeft Curative besloten het logo te actualiseren. En dit is precies het geval van design, toen zowel de eerste versie als de nieuwe er even harmonieus uitzagen en het bedrijf vertegenwoordigden. Bijgewerkt landschap van San Francisco. De ontwikkelaars benadrukten dat een snelle start gerechtvaardigd is door klantengroei en volledig achter de strategie van het merk staat. Aanvankelijk was het een laboratorium dat begon als een eenvoudige start-up. Maar toen werden 7.000 werknemers aangenomen, 13.000 tests1 en 500 vaccinatiesites uitgevoerd in heel Amerika, waarbij 35.000 vaccins per week werden afgegeven. Dit merk inspireert, inspireert, stimuleert met zijn succesvolle activiteiten en het is belangrijk om een ​​balans te vinden tussen de gewenste creativiteit en de positie van het bedrijf.

Logo Curative

In eerste instantie was het logo ontworpen in roze en blauwe kleuren. Een roze kruis gemaakt van verbonden stippen als symbool van gezondheidszorg. Het werd aangevuld met verspreide blauwe stippen om te passen bij het curatieve lettertype. Een mooi en onderscheidend, solide en betrouwbaar lettertype. Het ziet er solide en presentabel uit, innovatief en gemakkelijk te onthouden. Het grafische symbool van stippen creëert een vierkant, alsof het zegt: «Uw gezondheid is onder onze controle!»

En nu is het vierkant veranderd in een bol die eruitziet als een oranjerode bloem met een binnenste witte driehoek die naar boven wijst. De bloembladen zijn gemaakt van rechthoeken, dus in het algemeen is het een spel van geometrische vormen en een illusie van scherpte. Het lettertype werd vervangen door een meer afgerond lettertype met de bijzonderheid dat het streepje in de letter t slechts aan één kant voorbij het hoofdgedeelte gaat. Was de naam eerder volledig in hoofdletters geschreven, nu is het gemaakt van kleine letters, maar het is warmer en, als ik het zo mag zeggen, dichter bij de mensen.

Curative Voor en Na Logo (geschiedenis)

Het is verrassend dat er slechts een jaar is verstreken sinds de oprichting van het bedrijf en het rebrandingproces al zo snel is gestart. Aangenomen mag worden dat deze situatie samenhangt met de ambities van het bedrijf om verder te groeien, en ook de aard van de relatie tussen mens en medicijn, patiënt en arts, natuurlijkheid en de kunstmatige wereld weerspiegelt.