Criteo onthult volledige rebranding

Criteo Logo

De rebranding omvat niet alleen het bijgewerkte logo, maar ook het idee om een ​​eerlijk en open internet te ondersteunen.

Het bedrijf is sinds 2005 gevestigd in Parijs. De belangrijkste specialisatie van Criteo is het plaatsen van gepersonaliseerde advertenties namens commerciële bedrijven. In het vorige logo was een van de belangrijkste elementen punten die door een lijn met elkaar waren verbonden. In de nieuwe interpretatie zijn de stippen hetzelfde integrale onderdeel van identiteit geworden, omdat ze van locatie zijn veranderd.

Criteo Nieuw Logo

Het bedrijfslogo is de naam Criteo. Een van de stippen is mooi gestyled tussen de letters «C» en «R» en het andere punt is te zien binnen de «O». Het logo is in het leven geroepen om de uitbreiding van het dienstenaanbod voor haar klanten onder de aandacht te brengen. Het bedrijf is bijvoorbeeld eigenaar van het Criteo Commerce Media-platform met een database van 2,5 biljoen dagelijkse transacties op internet.

De rebranding gaat gepaard met de slogan “The Future is Wide Open”. CEO Megan Clarken zegt dat Criteo zich inzet om de industrie te leiden door middel van zijn expertise, gegevens en krachtige tools. De positie kwam ook tot uiting in het ontwerp: de naam Criteo is vetgedrukt en trekt de aandacht van de consument. De visuele identiteit is ontwikkeld door Criteo’s eigen team in samenwerking met het creatieve bureau Technology Humans and Taste (THAT) op het gebied van positioneringsvraagstukken.

Logo Criteo

De slogan «The Future is Wide Open» benadrukt het vermogen van het bedrijf om de communicatie met consumenten op internet te verbeteren. Criteo streeft ernaar om met alle marktspelers samen te werken — van marketeers tot merken, en de industrie als geheel te verbeteren.

Criteo Oud en Nieuw Logo (geschiedenis)