Complexe rebranding van Payrix

Payrix Logo

Sinds enkele jaren van zijn activiteit heeft het venture-fintechbedrijf Payrix aanzienlijke hoogten kunnen bereiken in zijn ontwikkeling. De snelle groei heeft geleid tot de behoefte aan verandering, wat heeft geleid tot een verandering in strategie en verandering in uiterlijk. Als durfkapitaalfonds richt het merk zijn activiteiten op het creëren van kant-en-klare betaaloplossingen voor directe softwareontwikkelaars. Deze voorstellen onderscheiden zich door een verhoogd beveiligingsniveau, gemakkelijke implementatie in kant-en-klare producten die al in gebruik zijn. De voordelen van het gebruik van Payrix zijn vooral waardevol bij betalingen, wat typisch is voor elk type bedrijf. De mogelijkheid om het aantal handelingen en onnodige bewegingen bij dagelijkse betalingen te verminderen is slechts een van de positieve aspecten van het systeem. Samen met Payrix neemt de efficiëntie en veiligheid van het betalingsbeheer aanzienlijk toe.

Payrix Nieuw Logo

Een uitgebreide rebranding werd uitgevoerd door de creatieve studio Franklin uit Brooklyn en het NMC-bureau. Door hun gezamenlijke activiteiten ontstond een nieuw logo, beeldtaal en huisstijl. De doorgevoerde veranderingen maakten het mogelijk om een ​​nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het merk te openen. Bijzondere aandacht werd besteed aan de creatie van een nieuwe B2B-website. Het belangrijkste kenmerk is niet alleen heldere aantrekkelijkheid en informatiefheid, maar ook gebruiksgemak, gebruiksgemak door het gebruik van CMS WordPress. Het begin was gebaseerd op een diepgaande studie van de kenmerken van het proces en een enquête onder gebruikers. Het resultaat was een dynamische look gebouwd met aangepaste illustraties. Het gebruik van een helder kleurenpalet en verfijnde typografie zorgde voor een fundamenteel verschil tussen het merk en zijn analogen.

Logo Payrix

Bij het construeren van het uiterlijk werd de nadruk gelegd op moderniteit en beknoptheid, wat het merk niet alleen aantrekkelijk, maar ook praktisch, gemakkelijk te onthouden en herkenbaar maakte. Het toevoegen van wat speelsheid, dynamiek en verschillende soorten bewegingen met behulp van «GIF’s» zorgde voor een spectaculaire aantrekkingskracht, terwijl belangrijke informatie voor gebruikers werd benadrukt. Maar de gecreëerde energie wordt effectief gedempt door de helderheid en functionaliteit van de gecreëerde bedieningselementen. Met hun hulp was het mogelijk om het formulier eenvoudig en duidelijk in segmenten op te delen, zodat gebruikers de inhoud correct en snel konden vinden en verspreiden volgens bestaande taken. Tegelijkertijd wordt de «digitale aanwezigheid», die de basis vormt van het nieuwe merk, constant onderhouden. Het gecreëerde systeem maakt het gemakkelijk om de nodige wijzigingen en aanvullingen door te voeren.

Payrix Voor en Na Logo (geschiedenis)