Complexe analyses worden eenvoudiger met de bijgewerkte Neara

Neara Logo

In 2016 werd een effectieve elektronische tweeling gecreëerd voor elke gebruiker, die automatisch de meest complexe technische berekeningen van elk niveau van complexiteit uitvoerde en acties door het hele netwerk uitvoerde. Het cloud-ondernemingsplatform kreeg de naam Power Lines Pro. Vanwege zijn effectiviteit is het vooral veel gevraagd in het werk van openbare nutsbedrijven, technische afdelingen van verschillende industrieën over de hele wereld. Een van de voordelen van het gebruik van de dienst is een verhoging van de veiligheid met een significante vermindering van de risico’s in gebruikersnetwerken, een verhoging van efficiëntie-indicatoren en het scheppen van voorwaarden voor een aanzienlijke verlaging van de kosten.

Neara Nieuw Logo

Maar het verlangen naar verandering, om beter en efficiënter te worden, leidde tot de noodzaak van rebranding, wat ook de naam van het bedrijf beïnvloedde. Met de hulp van de Spaanse studio Mubien is het merk erin geslaagd zijn ongeëvenaarde vermogen weer te geven om partners aan te trekken die profiteren van de troeven van het platform. De nieuwe look is een demonstratie van de wens om de groei te diversifiëren in nieuwe infrastructuurgebieden die worden gecreëerd. Het door de ontwerpers gecreëerde symbool is het uitgangspunt geworden, dat brede mogelijkheden biedt voor het integreren van de diensten en producten van het merk. Met een van de grootste portfolio’s van eigen producten maakt het platform professioneel gebruik van de beschikbare negatieve ruimte in zijn eigen visualisatie om iedereen een eigen identiteit te geven die bij de ouder hoort. Met behulp van dynamische generatie worden 256 verschillende logo’s gemaakt, die elk overeenkomen met een bepaald product.

Logo Neara

Het moderne, meer abstracte denken en de visie op de wereld, die zijn eigen eigenaardigheden van perceptie van visuele informatie heeft, noopten tot een heroverweging van zowel de naam als de visuele identiteit. De nieuwe naam komt qua klank dicht in de buurt van het woord near, wat de essentie van het merk zelf weerspiegelt: er altijd zijn voor de succesvolle oplossing van technische problemen. Door de letter «a» aan het woord toe te voegen, ontstaat een nieuw sonoor woord, wat een goede oplossing wordt voor het vormen van een naam. Door de vernieuwde bedrijfsnaam aan te nemen, kon het merk overtuigend overbrengen hoe het platform gebruikers in staat stelt dichter bij het netwerk te komen waaruit het bestaat.

Neara Voor en Na Logo (geschiedenis)

Het abstracte logo bestaat uit een origineel monogram met een schuine streep en een ontwerpletter N. Het bord is goed leesbaar op elk oppervlak, zowel typografisch als digitaal. Het tekstelement zelf is aantrekkelijk en zorgt voor de nodige herkenbaarheid. Om submerken in de verf te zetten, is er effectief gewerkt met de toonbank, wat grote mogelijkheden biedt voor het creëren van nieuwe vormen. Het gemeenschappelijke element in de vorm van een kwartcirkel en de rood/oranje huisstijlkleuren in contrast met wit en blauw vormen de gewenste eenheid van compositorische oplossingen. Tegelijkertijd worden de individuele verschillen van elk van hen effectief benadrukt.