Common Projects heeft een origineel beeld en logo verkregen

  Common Projects Logo

  Het nieuwe bedrijf Common Projects heeft een logo dat de geest en het doel van de organisatie nauwkeurig weergeeft. De originele benadering van het grafische ontwerp van het logo heeft effect op de kijker. Als gemeenschap die het stadsleven wil transformeren in termen van het belang van mensen in dit proces, wil Common Projects vastgoed ontwikkelen als fundament voor identiteit. Lawless kreeg de opdracht om dit uit te drukken door middel van identiteit, die nauw samenwerkt met verschillende ontwikkelingsmaatschappijen, kredietinstellingen en verschillende bedrijfsstructuren om de algehele sfeer in de stad te helpen verbeteren.

  Common Projects Nieuw Logo

  Het bedrijf financiert en realiseert projecten op basis van jarenlange ervaring en onderzoek, maar ook op basis van analyse, financiële, technische en praktische competentie. Dit zorgt voor transformationele ontwikkeling die bijdraagt ​​aan het bereiken van het vereiste gemeenschappelijke doel – het versterken van de gemeenschap, het bieden van huizen voor leden die het het meest nodig hebben. Daarnaast is een belangrijke taak het behoud van het milieu. De gemeenschap heeft momenteel veel grootschalige ontwikkelingsprojecten uitgevoerd. Hiervoor werkt Common Projects samen met bedrijven als Urban Splash, Argent en HUB. De reikwijdte van het werk is vrij uitgebreid – van het herbestemmen van terrassen van huizen in Salford tot de bouw van veel gemengde woongebouwen met meerdere eenheden. Een van de faciliteiten die het bedrijf heeft gecreëerd, is een nieuw, ultramodern park in Croydon.

  Logo Common Projects

  Het creatieve team van Lawless besloot het imago van het bedrijf te benadrukken met zelfgemaakte en kalligrafische lettertypen die het merk veel persoonlijke en individualiteit gaven. Het woord “Common” is bijzonder creatief uitgewerkt. Het is gemaakt in een grafische afbeelding in de vorm van kleine mensen. Naast de originele visuele grafische prestaties van de tekst, toont het logo zeer nauwkeurig en effectief de doelen die de gemeenschap verenigen. De kalligrafische versie van het logo past het beste bij de essentie van de taken van Common Projects. Een dergelijke creatieve aanpak onthult effectief de strategie en de geest van het bedrijf, trekt de aandacht met een originele oplossing, gemakkelijk te onthouden, perceptie en leesbaarheid, uniciteit en zelfs verrassing.