Colt 45 introduceerde een nieuw logo

Colt 45 Logo
Colt 45 is een gerenommeerd merk van moutlikeur en pils in Amerika. Het werd voor het eerst geïntroduceerd op de markt voor alcoholische dranken door de National Brewing Company in 1963.Nu is Colt 45 herkenbaar en geliefd bij het grote publiek. Maar zoals u

weet, moet elk merk worden bijgewerkt, en de Colt 45 was in die zin geen uitzondering. Elke keer dat een bierkenner zijn favoriete drankje in zijn handen houdt, ervaart hij vreugdevolle gevoelens, aangename opwinding en plezier door het feit dat hij de rijkdom van smaak voelt, een voorbeeld van hoge kwaliteit en maakbaarheid van het product. Het is heel gewoon om deel uit te maken van de gemeenschap van echte bierliefhebbers in de Verenigde Staten. Als het gaat om rebranding, voelen zorgzame klanten zich verantwoordelijk voor het voortzetten van de brouwerijtraditie en ondersteunen ze graag nieuwe producten als ze dat verdienen.

Colt 45 Nieuw Logo

Het logo is gezellig en tegelijkertijd laconieker geworden. De schaduw van de Colt 45 werd verwijderd, waardoor het logo donkerder blauw werd, en het hoefijzer met het rode paard en het woord «Malt Liqueur» bewoog en werd kleiner. Met een fles met een nieuw ontwerp zal de consument zeker een gevoel van trots voelen op zijn favoriete merk en een geslaagde visuele update. Hij heeft tenslotte zijn charme niet verloren en de oude favoriete smaak van de drank blijft hetzelfde.

Colt 45 Oud en Nieuw Logo (geschiedenis)