Colony Credit Real Estate kondigt hernoeming aan naar BrightSpire Capital

BrightSpire Capital Logo

De wereldwijde crisis, verergerd door de pandemie, heeft bedrijven op elk gebied vandaag gedwongen drastische beslissingen te nemen om er met succes uit te komen. Colony Credit Real Estate, een van de leidende vertegenwoordigers van het Amerikaanse bedrijfsleven, deelde op 14 juni 2021 haar informatie over de in deze richting genomen maatregelen en verdere vooruitzichten. Als het grootste vastgoedbeleggingsfonds in de Verenigde Staten, met een verhandelbaar fonds van ruim 1,2 miljard dollar, claimt het bedrijf een portefeuille van ruim 4 miljard dollar. Ondanks dergelijke indicatoren voelde de onderneming de behoefte om evenementen te organiseren die de onderneming zouden helpen een nieuw economisch niveau te bereiken en vooruitzichten te bieden voor verdere en snellere groei en ontwikkeling.

Logo BrightSpire Capital

Colony Credit Real Estate is gespecialiseerd in financiële transacties met effecten, verhuur van «schoon» onroerend goed, verwerving en financiering van commercieel onroerend goed, evenals het verstrekken van leningen voor het creëren van een gediversifieerde portefeuille, en heeft een nieuw rebranding-programma voorbereid en geïmplementeerd, die op 24 juni in werking trad. Een van de aanwijzingen van dit programma was om het beeldprofiel te veranderen — het logo en de naam.

BrightSpire Capital Nieuw Logo

De verandering van de merknaam in BrightSpire Capital impliceert een demonstratie van stabiliteit, evenals openheid van acties en effectieve samenwerking met aandeelhouders, klanten en partners — de belangrijkste prioriteiten van het bedrijf in zijn activiteiten. Tijdens het ontwikkelen van een nieuw ontwerp werd de hoofdtaak voltooid — om de eenheid van de historische naam te demonstreren met de eigenaardigheden van het moderne bedrijfsleven, de wens om constant vooruit te gaan. Tegelijkertijd is een stap gezet in het proces van internalisering.

BrightSpire Capital Before and After Logo (geschiedenis)

Vandaag is het te vroeg om voorspellingen te doen over het succes of falen van de rebranding. Het proces is nog lang niet voorbij. We kunnen echter met vertrouwen zeggen dat BRSP in haar verlangen om met de tijd mee te gaan, om niet alleen te overleven, maar ook welvaart te verzekeren in de moeilijke omstandigheden van de pandemie, blijft werken aan verbetering, zelfverbetering en ontwikkeling. Het bedrijf, onder de nieuwe ticker BRSP, neemt deel aan de activiteiten van de New York Stock Exchange, bevestigt het succes en de effectiviteit van de samenwerking met het bedrijf en toont de eenheid van zijn team in het streven naar een progressief pad naar het gestelde doel.