Pyrex kookgerei heeft een moderne identiteit gekregen

Pyrex Logo

Pyrex, een iconische fabrikant van uniek kookgerei, heeft vandaag zijn nieuwe visuele identiteit onthuld. Al meer dan honderd jaar geeft het merk, opgericht in 1915, mensen de mogelijkheid om eigenaar te worden van warme familieherinneringen aan gezamenlijke feesten, die een belangrijke plaats innemen in harten en huizen. In deze tijd zijn schalen gemaakt van duurzaam en zeer esthetisch glas niet alleen een object voor het serveren van gerechten geworden, maar ook een manier om met behulp van esthetisch design de eigen passie voor eten te bevredigen. Het is een waardevolle memorabilia geworden die van generatie op generatie wordt doorgegeven, een leidende plaats inneemt in keukeninterieurontwerp, een symbool wordt van hoge cultuur en een waardevol familiestuk. Het belangrijkste doel van het merk is altijd geweest om vreugde te brengen aan iedereen die van koken houdt, maaltijden deelt met familie en vrienden, en ernaar streeft om de beste en onvergetelijke ervaring te bieden aan fijnproevers over de hele wereld. Dit alles komt tot uiting in de vernieuwing van het merk, dat trots is op zijn honderdjarige geschiedenis en altijd relevant en modern wil blijven.

Pyrex Nieuw Logo

De nieuwe identiteit is gericht op jonge gezinnen die als eerste generatie opgroeien op sociale media. De moderne trend om alles er perfect uit te laten zien, vooral op het gebied van koken, heeft een zekere schaduw geworpen op de vraag van de consument en de principes van de keuze van gerechten. Nu minder mensen voor zichzelf willen koken, missen velen kansen voor creatieve expressie. Zo onthouden ze zichzelf van onvergetelijke indrukken en aangename herinneringen aan dierbaren die eten in een enkele en vriendelijke kring. Om deze vicieuze cirkel te doorbreken, stelt het merk alles in het werk om het kookproces onder de aandacht te brengen met zijn onvergetelijke en prestigieuze producten. Dit is wat de basis werd van de diepe betekenis van de nieuwe strategie en identiteit die werd gecreëerd. Het gepresenteerde ontwerpsysteem inspireert een nieuwe generatie om vertrouwen te hebben in het succes van hun eigen creativiteit. Het versterkt de iconische status van het merk en transformeert het van een functioneel product in een moderne levensstijl.

Logo Pyrex

De visualisatie benadrukt de toewijding aan historische ervaring, waarbij een traditionele felrode tint als bedrijfskleur wordt gebruikt. Het creëert nieuwe uitdrukkingen en illustraties, waardoor het gemakkelijker wordt om door het hele systeem van het merk en zijn submerken te navigeren. Dit effect wordt versterkt door de nieuwe typografie in Sharpie-stijl, die het unieke van handwerk benadrukt in zijn nobele imperfectie, vooral te vinden in de culinaire kunsten.

Pyrex Voor en Na Logo (Geschiedenis)

Het verpakkingsontwerp en de foto’s zijn bijgewerkt om de durf en het vertrouwen van de moderne levensstijl weer te geven, waardoor de echte relatie tussen mens en voedsel wordt vernieuwd. Identiteit is een spectaculaire weerspiegeling geworden van de vele verschillende manieren van bereiden en serveren van voedsel, waardoor mensen een onvergetelijk plezier beleven aan dit geweldige proces.