Klaviyo – bij de tijd blijven

Klaviyo Logo

Uniform e-mailmarketingclientplatform — Klaviyo uit BOSTON, MA, opgericht in 2012 heeft zijn uiterlijk veranderd. In een poging om de beste gepersonaliseerde ervaring, een oneindig schaalbare klanteninfrastructuur, deskundige begeleiding en volledig eigendom van gegevens en relaties te bieden, is het merk voortdurend bezig met verbetering en ontwikkeling, voor een breed scala aan bedrijven, van kleine familiewinkels tot internationale supermerken. Naarmate het bedrijf uitbreidde en zijn succes toenam, maakte het een enorme groei door, waarbij het personeelsbestand verdubbelde en de financieringsniveaus werden verhoogd. Ontworpen als een geweldige add-on voor Klaviyo e-commerceplatforms, kan het ook worden gebruikt als een op zichzelf staande tool. De applicatie biedt alles wat je nodig hebt om krachtige e-mailbedrijven te creëren, en biedt een betrouwbare manier om op een dieper niveau contact te maken met al je bestaande doelgroepen, via zinvolle e-mailstromen en berichten. Om het gebruik en de implementatie van de operatie te vergemakkelijken, hebben de ontwikkelaars veel handige functies in het programma geïntroduceerd, aantrekkelijke sjablonen en de mogelijkheid om marketing te automatiseren. Dit alles moest worden weerspiegeld in de externe identiteit van het merk, dat vandaag een volledig nieuw visueel ontwerp vertegenwoordigt.

Klaviyo Nieuw Logo

De verandering van identiteit omvatte de introductie van nieuw werk op het logo, iconografie, afbeeldingen. Het woordmerk werd gewijzigd, vertegenwoordigd door een origineel en aantrekkelijker lettertype, en het kleurenpalet, in combinatie met alle veranderingen, begon de missie en waarden van het platform nauwkeuriger weer te geven. De vernieuwde identiteit was gebaseerd op het belangrijke idee dat betekenisvolle verbindingen, op elke schaal, belangrijker dan ooit zijn, waarbij de onschendbaarheid van eigendom op de voorgrond staat.

Logo Klaviyo

De merknaam is het beeld van de vlag, ontworpen om een ​​aantal kwaliteiten en principes weer te geven die ten grondslag liggen aan het gebruik van het platform — data-eigendom, communities, leiderschap en snelheid van ontwikkeling. Een belangrijke rol bij de overdracht van basisinformatie wordt ook gespeeld door het kleurenpalet, waar meestal neutrale tinten worden gebruikt, maar met accentspatten van felle kleurelementen. Het beeldmateriaal dat in de renderings wordt gebruikt, is warm en documentair en toont het vertrouwen en de kracht van zowel Klaviyo als zijn klanten.

Klaviyo Voor en Na Logo (Geschiedenis)

De visuele identiteit is een spectaculaire weerspiegeling geworden van de volwassenheid en evolutie van het bedrijf, zijn individuele kenmerken in een zee van technische overeenkomsten. Het hielp opvallen met een moderne kijk op een klassiek organisch schreeflettertype dat jarenlang meegaat.