Fundamentele rebranding van Henry Ford Health System

Henry Ford Health Logo

In 1915 besloot Henry Ford een nieuw gezondheidszorgsysteem te rechtvaardigen — Henry Ford Health System, dat zijn naam kreeg. Gevestigd in Metro Detroit, opende het een hoofdkantoor in One Ford Place, Midtown Detroit, Michigan. In de 107 jaar van haar bestaan ​​heeft de non-profitorganisatie niet alleen in haar regio vertrouwen en vestigingsplaats gekregen. Tegenwoordig biedt het spoedeisende, gespecialiseerde, eerstelijns- en preventieve zorg, gebaseerd op geavanceerd onderzoek en gespecialiseerd, ultramodern personeelsonderwijs. Om met de tijd mee te gaan en ook het Health Alliance Plan te vormen, besloot de raad van toezicht van de organisatie om te rebranden, wat leidde tot een vereenvoudiging van het beeldvormingssysteem en een naamswijziging.

Henry Ford Health Nieuw Logo

In een poging om de informatie-overload van zijn identiteit dynamisch te ontwikkelen en te verminderen, liet het merk het woord System in de naam los. Zo werd de nadruk gelegd op een belangrijk moment voor de organisatie — het woord Gezondheid, dat fundamenteel is in de strategie van het bedrijf zelf. De nieuwe identiteit toont de diepe toewijding van het merk aan zijn partnerschap met elke patiënt, met gemeenschappen. Het wijst er ook op dat u uw capaciteiten en uw hele personeelsbestand optimaal kunt benutten op het moeilijke pad naar gezondheid.

Logo Henry Ford Health

De constructie van het logo en de constructie van het volledige ontwerp zorgen voor een visuele eenheid van al het aanbod van het bedrijf — van eerstelijnszorg en preventieve zorg tot uitgebreide dienstverlening, inclusief thuis, apotheken en detailhandel. De nadruk ligt op de academische missie om onderzoek te bevorderen en de volgende generatie hooggekwalificeerde specialisten op te leiden. De nieuwe visualisatie is een effectief platform geworden voor dynamische verhalen vertellen, de mogelijkheid om je persoonlijke verhalen, hoop en veerkracht te delen met partners en leden van de gemeenschap. Tegelijkertijd waren de typografie en het kleurenpalet gericht op het verbinden van individuele verhalen om de missie en beloften van triomf en inspiratie te versterken. Hier zijn de spannende verhalen van een zwangere COVID-patiënt die een dubbele longtransplantatie ondergaat naar een verpleegkundig specialist die haar patiënt huisvest.

Henry Ford Health Voor en Na Logo (Geschiedenis)

Blauwtinten werden gekozen als de belangrijkste bedrijfskleuren — verzadigd donker en licht, waarin twee woorden van het woordmerk worden uitgevoerd, gescheiden door een contrasterende zwarte uitvoering van de achternaam van de oprichter. Zo werd de nadruk op de figuur van de oprichter verzekerd en werd de gefundeerde filosofie van het merk gevormd — het nastreven van eindeloze gezondheidszorg, waarbij de mogelijkheden voortdurend worden verbeterd. De nieuwe handtekening is een eerbetoon aan het krachtige erfgoed van de organisatie en zorgt voor een gedurfde nieuwe look.