Cloudplatform Enfusion heeft zijn uiterlijk veranderd

Enfusion Logo

Enfusion, niet alleen uniek, maar uniek in zijn soort cloud SaaS-platform, heeft een kwalitatieve rebranding ondergaan en is eigenaar geworden van een extra modern extern ontwerp. Met als hoofdtaak de vereenvoudiging van het vermogensbeheer, heeft zij de hoofdactiviteiten — front — middle — backoffice gecombineerd. Deze aggregatie is mogelijk gemaakt door het gebruik van één gouden dataset. Met hun hulp hebben alle deelnemers de mogelijkheid om te handelen op basis van het gebruik van dezelfde informatie in realtime, ongeacht hun locatie. Platform voor meerdere jaren van zijn bestaan, heeft het merk de kracht van zijn eigen unieke technologische capaciteiten kunnen demonstreren wanneer het wordt toegepast op hedgefondsen. Het is tijd voor een agressieve expansie in het segment van institutionele beleggers. Om snel en efficiënt over te stappen van technologie-innovatieve ideeën waarvoor financiering nodig is, naar een wereldwijd platform dat bewezen en vooruitstrevend is. Al zijn kracht werd omgezet in een aantrekkelijk visueel beeld dat alle verzamelde ervaring weerspiegelt.

Enfusion Nieuw Logo

Met zo’n belangrijke taak werd het toevertrouwd aan het professionele ontwerpbureau «50,000feet», dat een diepgaand marktonderzoek heeft uitgevoerd, waardoor het mogelijk werd om de belangrijkste concurrentievoordelen van het bedrijf te benadrukken. Het hele strategische programma en berichtensysteem is hierop gebouwd. Ze combineerden de belangrijkste voordelen van het platform en zorgden voor effectieve communicatie met verschillende zakelijke doelgroepen.

Logo Enfusion

De oplossing voor dit probleem was gebaseerd op de definitie van de verbale expressie van het merk en een uniek en uitgebalanceerd systeem van visuele identificatie. Het nieuwe logo heeft een vernieuwd kleurenpalet en typografie. Ze hebben gezorgd voor een gedurfde en elegante merkaanwezigheid in de zeer competitieve fintech-omgeving. In dit systeem werden de nieuwste prestaties op het gebied van digitale fotografie toegepast en werden moderne technologieën voor het maken van ontwerpen gebruikt. De basis was een betrouwbare visuele gids.

Enfusion Voor en Na Logo (Geschiedenis)

De ontwikkelde visualisatie demonstreerde effectief de ervaring en complexiteit van de softwareoplossing van het bedrijf en werd een effectieve start voor de mogelijkheid van verdere uitbreidingen en modernisering. De site is zo gestructureerd dat bezoekers gemakkelijk visuele informatie kunnen waarnemen en begrijpen op basis van de nomenclatuur van het platform en de structuur van diensten. In het herontwerpcomplex zijn creatieve content en een online applicatie ontwikkeld om actieve promotie te bevorderen.